17 Травня 2019
Новини

Nike «карає» спортсменок за вагітність

Nike «карає» спортсменок за вагітність

Американський спортивний бренд Nike відмовлявся спонсорувати спортсменок, як тільки вони оголошували про свою вагітність.

Про це повідомляє Sky News.

За словами чемпіонки Європи та учасниці Олімпійських ігор атлетки Джоанн Пейві, компанія «карала» жінок за бажання завести сім'ю. «Коли я розповіла про свою вагітність, дію мого контракту було призупинено», - зізналася Пейві.

Аналогічною інформацією поділилася американська бігунка Алісія Монтана, яка стала світовою знаменитістю, взявши участь в змаганнях на восьмому місяці вагітності.

«Найбільша нестиковка в тому, що вони не підтримують те, що самі ж проповідують», - поскаржилася спортсменка, маючи на увазі рекламне гасло бренду Just do it («Просто зроби це»). Вона вважає, що нібито мотиваційне гасло був створене тільки для телевізійних кампаній і не працює в реальному житті для реальних жінок.

Однак представники Nike стверджують, що компанія вже переглянула свою політику партнерства з атлетки. За їх словами, починаючи з 2018 року бренд не припинив співпрацювати з жодною спортсменкою через вагітність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, nike, вагітність, вагітність
В тему