17 Травня 2019
Новини

Померла легендарна сердита кішка Grumpy Cat

Померла легендарна сердита кішка Grumpy Cat

Кішка на прізвисько Соус Тардар (Tardar Sauce), відома в інтернеті як Нервова Кішка (Grumpy Cat), померла у віці семи років. Про це в офіційному Instagram повідомили господарі вихованця.

«Вона спокійно померла вдома на руках у своєї мами Табати», - йдеться в публікації. Господарі кішки підкреслили, що Grumpy Cat «допомогла мільйонам людей по всьому світу посміхатися навіть у найважчі часи». За їх словами, кішка до цього перенесла інфекцію сечовивідних шляхів і не змогла повністю одужати.

Кішка-мем Grumpy Cat стала популярною в мережі в 2012 році. Фотографії надзвичайно похмурої  тваринки з'явилися на Reddit і підкорили серця користувачів мережі. В результаті Нервова Кішка набрала понад 8 мільйонів передплатників на Facebook і 2,4 мільйона в Instagram.

У 2013 році Grumpy Сat отримала нагороду «Мем року» на щорічній інтернет-премії Webby Awards. У січні 2018 року господиня кішки-мема Табата Бандесен  відсудила сотні тисяч доларів у американської компанії Grenade за порушення авторських прав.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, кішка, смерть
В тему