17 Травня 2019
Новини

Через зміну президента запрацюють «Волиньторф» та «Волиньприродресурс»

Через зміну президента запрацюють «Волиньторф» та «Волиньприродресурс»

Роботу державного підприємство «Волиньторф», яке було фактично на межі закриття через вказівки влади Києва, розблокують. Комунальне підприємство «Волиньприродресурс» також зможе виконувати своє призначення.

Про це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця повідомив під час спілкування з журналістами в ефірі телеканалу «Аверс».

Зокрема, він зазначив, що буквально за кілька останніх днів, були підписані документи, які фактично розблокують роботу двох стратегічних підприємств області, які мають потенціал наповнювати бюджет Волині. Мова йде про комунальне підприємство «Волиньприродресурс» і державне підприємство «Волиньторф». Такі зрушення, як наголосив Палиця, зумовлені зміною президента країни.

«Те, що відбувалося за останні три дні, доводить те, що керівники і структури на місцях, від підписів яких багато чого залежало, хотіли це підписати, бо розуміли, що гроші підуть в область, але не могли. А тепер пішла людина, яка забороняла це робити і яка змушувала їх діяти не по закону. Сьогодні ж вони вже діють по закону і я дуже їм дякую за це. Щодо «Волиньтофу» я мав зустріч, сподіваюся, що всі документи будуть підписані і робота цього підприємства буде розблокована», - зазначив він.

Стосовно «Волиньприродресурсу», яке зареєстроване ще в 2016 році, Ігор Палиця сказав, що Петро Порошенко назвав умову, за якої дозволить роботу його комунального підприємства – якщо він надасть йому підтримку на президентських виборах 2019 року. Голова облради запевняє, він категорично відмовився від такої співпраці.

«Я не буду працювати на вас», – відповів він Порошенку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, ігор палиця, політика, волиньприродресурс, волиньторф
В тему