16 Травня 2019
Новини

Лучан запрошують на професійні змагання з дрег-рейсингу (фото)

Лучан запрошують на професійні змагання з дрег-рейсингу (фото)

У Луцьку 21-22 червня пройдуть вражаючі змагання з дрег-рейсингу.

Про це повідомила в соцмережі PRO UDRS: Professional Ukrainian Drag Racing Series.

«Цього року пройде одразу чотири змагання.

21 червня на глядачів чекають: по-перше, DDL-DRAG RACING DEVELOPMENT LEAGUE - Ліга розвитку дрегрейсингу, змагання для аматорів та будь-кого, хто має бажання прийняти участь. По-друге, Чемпіонат Спілки Клубів UDRF - Української Дрег-Рейсинг Федерації. Це багатоетапне змагання, яке охоплює всю Україну, для більш професійно підготовлених машин.
22 червня - основний день змагань, коли відбудуться Чемпіонат України з мото дрег-рейсингу та, вже відома лучанам, Професійна Українська дрег-рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE», - повідомили організатори події.

Це вже вдруге Професійна Українська дрег-рейсинг серія PROUDRS, комерційна назва BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE приїждає до Луцька, перша дрег-рейсинг серія проходила в обласному центрі Волині влітку 2018 року.

Як повідомили організатори, минулого року Луцьк своєю гостинністю та численними прихильнимками змагань, незважаючи на несприятливі погодні умови, сподобався пілотам не тільки з України, але й чемпіону Німеччини, Польщі Мартіну Блауту, тому він знову планує приїхати на змагання та запросити з собою своїх співкомандників. Також понад 50 ТОП-пілотів завітають на другий етап у Луцьк. В Україні є дрегстери потужністю від 1000 до 4000 кінських сил з розгоном до першої сотні 0.8 секунди та з набором швидкості до 350 кілометрів на годину. І лучани мали змогу бачити ці машини особисто у 2018 році. 

На PROUDRS спортсмени змагатимуться у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів. Отже, вісім класів та потужна боротьба в кожному класі очікує глядачів.  

Організатори змагань побудують на аеродромі VIP-трибуни на 300 посадкових місць, створять Парк Сервісу для пілотів, побудують 20-метрову сцену. Буде встановлено великий екран 6х4 м. Понад 150 бетонних блоків та 4 кілометри міцного паркану для безпеки глядачів на змаганні.

Глядачів не залишить байдужими неймовірні старти дрегстерів, прогрів гуми, запекла боротьба, дріфт та стантрайдинг-шоу. Буде виділена спеціальна площадка і кожен глядач за невелику плату зможе відчути, що таке Дріфт поруч з пілотом.

«А ще до десятої річниці проведення змагань в Україні, VFDD приготувала розіграші цінних призів. Будь-хто зможе отримати шанс виграти один з 10 цінних призів під час відкриття. Основний приз - IPONE XS MAX! Головне - попередньо купити квиток та стати учасником розіграшу!» - повідомили організатори.

Завдяки співпраці Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту та Президента федерації Андрія Гальчинського з командуваням Повітряних сил України і Луцькою міською радою, Професійна Українська дрег-рейсинг серія PROUDRS, комерційна назва BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE, вдруге пройде у Луцьку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему