13 Травня 2019
Новини

Скандал у столичній школі: дітям задали «домашку» – малюнок про дружбу з РФ

Скандал у столичній школі: дітям задали «домашку» – малюнок про дружбу з РФ

У центрі скандалу опинилася одна зі шкіл Києва.

Батьки, чиї діти відвідують школу № 255, що в Дарницькому районі Києва, були обурені виставкою дитячих малюнків у коридорі навчального закладу на тему дружби між Росією та Україною, передають «Факти».

Шкільні стіни були обліплені малюнками із триколорами РФ. І таке відбувається у дні, коли на Донбасі від куль російських зайд гинуть найкращі сини України. Фотографії цієї «експозиції» потрапили в Мережу і здійняли хвилю обурення. Одразу ж після резонансу в соцмережах ці зразки дитячої творчості зі шкільних стін хутко прибрали. Та історія отримала продовження, пише у Facebook блогер Роман Синіцин.

За його словами, керівництво школи абсолютно проукраїнське, зокрема, у завуча дочка і зять служать у ЗСУ. Учні школи свого часу допомагали збирати допомогу для АТО, коли це було потрібно.

Як пише блогер, адміністрація навчального закладу сама обурена цим «прикрим конфузом», кажуть, що не бачили, що там повісили.

Малюнки дітей розмістила молода вчителька початкових класів, з нею провели бесіду. Діти малювали це вдома як «домашнє завдання».

У школі побував представник Дарницького союзу ветеранів АТО Павло Якимчук і спілкувався зі шкільною адміністрацією. Домовилися про уроки із патріотичного виховання для дітей з участю ветеранів АТО Дарницького району.

За інформацією Синіцина, в школі також побували представники СБУ і провели відповідні бесіди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, війна на сході україни, скандал, школа, малюнки
В тему