13 Травня 2019
Новини

Salon Kvitiv – доставка настрою у кожен дім!*

Salon Kvitiv – доставка настрою у кожен дім!*

У житті ми часто стикаємося з проблемою вибору подарунка до свята – весілля, хрестин, днів народження.

Зажди хочеться підійти до цієї справи відповідально і подарувати щось справді оригінальне. Проте нерідко на вибір такого сюрпризу нам не вистачає часу або ми не впевнені в тому, що обраний дарунок сподобається адресату. Але чи знаєте ви, що навіть звичайний букет на подарунок може бути казково-елегантним та оригінальним? А вчасна доставка квітів зекономить ваш час.

У нашому місті відкрилася нова флористична студія Salon Kvitiv, власники якої надзвичайно творчо та професійно підходять до такої справи, як оформлення квіткових композицій до свят. Флористи салону – дипломовані спеціалісти. Ідеї та оформлення букетів у їхньому виконанні відображають останні європейські тенденції.

Не менш важливим є великий вибір сувенірів та листівок. Наші клієнти можуть замовити в комплексі подарунок для своїх близьких, святкову упаковку, а також букет або композицію в одному стилі.

Крім того, у салоні можна придбати декор для інтер’єру. Кольорова гама та широкий асортимент не залишать байдужим жодного клієнта. Оригінальні вази для живих та штучних квітів, годинники, рамки для фото, декор для кенді-бару – це все у нас є, і за доступними цінами.

А якщо вас цікавить креатив та річ, яку матимете лише ви, тоді не гайте часу і придбайте у салоні брошку чи прикрасу на волосся ручної роботи. Ваші задум та ідея – наша робота.

Для маленьких красунь у наявності резинки для волосся та яскраві заколки, модні аксесуари, іграшки із фетру.

Унікальною послугою є пересадка кімнатних рослин. Продаж, підбір та доставка будь-яких вазонів, які ідеально підходять для вас. Діє оптова та роздрібна торгівля. Надання безкоштовних консультацій кваліфікованих спеціалістів при виборі квітів та вазонів.

Любителі селфі та тематичних фото мають можливість зробити унікальні та цікаві фотографії у нашій студії.

Salon Kvitiv – це найкращий у Луцьку вибір квітів до свята і елементів декору для вашого затишку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Найцікавіше, доставка квітів, луцьк, квіти
В тему