13 Травня 2019
Новини

На Волині дві смертельних ДТП спричинили машини одної марки

На Волині дві смертельних ДТП спричинили машини одної марки

У дорожньо-транспортній пригоді загинули пішохід і пасажирка авто.

У неділю, 12 травня, ввечері сталася смертельна автокатастрофа неподалік села Яківці Ківерцівського району Волинської області, інформує прес-служба Нацполіції у Волинській області.

Автомобіль Audi 80 з’їхав з траси і протаранив придорожнє дерево. Пасажирка легковика, 30-річна жителька міста Рівного, загинула на місці.

ДТП сталася близько 21:00. Автомобілем кермував 29-річний рівнянин. Водія та дворічну дитину, яка теж перебувала в салоні, госпіталізували до ЦМЛ Рівного.

Друга смертельна аварія сталася у ніч на понеділок, 13 травня. На дорозі в селі Старий Чорторийськ Маневицького району виявили з явними ознаками тілесних ушкоджень внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тіло 32-річного місцевого жителя. На місце події одразу ж виїхали група реагування патрульної поліції місцевого відділу поліції та  слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області.

Попередньо поліцейські встановили, що наїзд на пішохода на автомобілі Audi 80 здійснив 25-річний односелець і залишив місце ДТП.

Правоохоронці вилучили авто та помістили його на арештмайданчик.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Проводяться досудові розслідування, в ході яких будуть встановлені всі обставини ДТП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, дтп
В тему