13 Травня 2019
Новини

На Євробаченні Сердючку із «мамою» піймали за розпиванням алкоголю

На Євробаченні Сердючку із «мамою» піймали за розпиванням алкоголю

Український артист Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки ефектно з’явився в ефірі пісенного конкурсу.

Український артист Андрій Данилко, що виступає в образі невгомонної Вєрки Сердючки, потрапив у прямий ефір церемонії відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2019 у Тель-Авіві, Ізраїль, передає «Обозреватель».

Вєрка Сердючка ефектно з’явилася на помаранчевому хіднику і запалила на відкритті пісенного конкурсу. Зірку української естради ведуча перехопила зненацька, коли та зі сценічною «мамою» Інною Білоконь і їхньою командою верталися з шопінгу. При цьому в Білоконь у руках була пляшка ігристого. Яку благополучно відкоркували і на камеру дружно випили напій із пластикових стаканчиків. Причому артисти запропонували приєднатися до них і ведучій, яка до останнього думала, що це жарт і в пляшці не справжній алкоголь.

Відео із Сердючкою розмістили на офіційному Youtube-каналі конкурсу.

Нагадаємо, перший півфінал Євробачення-2019 відбудеться в Тель-Авіві 14 травня, другий – 16 травня. Фінал, на якому визначиться переможець, – 18 травня.

Данилко візьме участь у конкурсі як запрошена зірка: виступить у фіналі, де переспіває переможний хіт торішньої тріумфаторки Євробачення ізраїльтянки Нетти Барзілай – Toy. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Таблоїд, євробачення, ізраїль, українці, Відео
В тему