13 Травня 2019
Новини

РосЗМІ: Кабаєва народила Путіну двійню, тепер у нього четверо синів

РосЗМІ: Кабаєва народила Путіну двійню, тепер у нього четверо синів

Російські медіа повідомляють про пологи Аліни Кабаєвої, якій приписують роман із диктатором Путіним.

Аліна Кабаєва, яку називають «улюбленою спортсменкою» і коханкою глави РФ Путіна, народила двійню у Москві. Про це повідомляє видання Starhit.ru та інші РосЗМІ.

Як вивідали журналісти, 7 травня уславлена гімнастка народила двійню в центрі акушерства та гінекології імені Кулакова у Москві. Наразі представники іменитої спортсменки воліють не коментувати цю інформацію.

Повідомляється, що для Кабаєвої виділили віп-палату на четвертому поверсі. За інформацією інсайдерів, решту породілей відселили в інші відділення. Біля палати, де Кабаєва чекала на перейми, чергували численні тіло охоронці, які не підпускали сторонніх. Журналісти з’ясували, що їжу спортсменці доставляли із ближніх елітних ресторанів.

Пологи у Кабаєвої приймали найкращі лікарі центр. Наразі невідомо, які імена отримали новонароджені хлопчики, також нема даних про їхню вагу та зріст. В оточенні Кабаєвої не поспішають коментувати радісну новину: «Ми не коментуємо чутки», – відповіла одна із її помічниць.

Відзначимо, подейкують, що у Кабаєвої від Путіна уже ростуть два сини. Якщо  ця інформація є правдивою, то загалом екс-гімнастка народила російському вождеві вже четверо синів-богатирів.

Відзначимо, що Аліна Кабаєва всіляко уникає обговорювати особисте життя і рідко з’являється на публіці. У 2009 році Кабаєва прийшла на світський захід із маленьким хлопчиком, якого одразу приписали їй у сини. Та сама спортсменка спершу назвала дитину «племінником Арсенієм», а згодом завіряла, що то був «син подруги».

Упродовж останнього десятиріччя ЗМІ раз у раз повідомляли про те, що Кабаєва стала мамою. Так, у 2008-му журналісти писали, що зірка народила хлопчика, якого охрестили Дмитрієм. А в 2015 році з’явилися відомості, що гімнастка стала мамою в елітному центрі Святої Анни в Соренго, Швейцарія.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, росія, володимир путін
В тему