10 Травня 2019
Новини

Аліна Гросу заручилася і показала свого обранця

Аліна Гросу заручилася і показала свого обранця

Українська виконавиця і акторка Аліна Гросу оголосила про заручини з коханим Олександром.

На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала фото, на якому продемонструвала обручку на безіменному пальці.

Зараз зірка зважилася показати свого обранця, якого приховувала від публіки чотири роки. Спочатку Аліна поділилася кадром, де можна було побачити лише руку нареченого.

«Direct завалений питанням» хто вкрав моє серце ??? «Не хвилюйтеся !!! Ви скоро про все дізнаєтеся, а поки скажу, що його звуть Олександр і ми, практично, 4 роки разом», - підписала фото Гросу.

Пізніше артистка опублікувала кілька кадрів з прогулянки по Празі. На першому кадрі Олександр кружляє Аліну, а на другому - пара милується природою, при цьому тримаючись за руки. В описі до знімків Гросу додала свій вірш.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Отсюда мы уходим в «никуда», Сюда приходим будто с «ниоткуда» .. У каждого свой путь - своя судьба, Она как будто есть 8 чудо. Сюда приходим.. ищем в этом смысл.. И знаем, что уйдем, в сто лет, когда-то.. Сто лет - так много, но как миг на жизнь - Он наш подарок или он - расплата? Отсюда мы уходим в «никуда», Есть лишь «сейчас», чтоб в памяти остаться.. И нет у нас ни завтра, ни вчера... Лишь миг... длинною в жизнь.. счастливым быть..пытаться. #стихиалинкиблондинки

Публикация от GROSU (@alina_grosu)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, шоу-бізнес
В тему