10 Травня 2019
Новини

Порівняв дитину Меган Маркл з шимпанзе – звільнили з роботи (фото, відео)

Порівняв дитину Меган Маркл з шимпанзе – звільнили з роботи (фото, відео)

Через невдалу публікацію з фото звільнили з роботи ведучого радіостанції BBC Radio 5 Денні Бейкера.

Так, чоловік розмістив фотографію,  на якій була зображена пара, що тримає за руки одягнене шимпанзе з підписом «королівське немовля покинуло пологовий будинок». Опублікований твіт назвали расистським та звільнили ведучого з посади.

Денні повідомив на своїй сторінці в Twitter, що його звільнили. Свій вчинок колишній ведучий назвав «дурним».

«Тільки що звільнили з BBC Radio 5», – коротко написав екс-ведучий. Разом з цим 61-річний чоловік видалив попередню публікацію, що отримала великий резонанс.

У мережі звинуватили Бейкера у тому, що він знущається над расовою приналежністю Меган Маркл. Додамо, що герцогиня Сассекська стала першим членом змішаної раси у королівській родині.

Представник британської компанії суспільного телерадіомовлення BBC заявив, що твіт був «серйозною помилкою» і суперечить цінностям, які вони намагаються втілювати.

«Денні – прекрасний ведучий, але щотижневе шоу у нас він вести більше не буде», – йдеться у заяві представника.

 

Що відомо про пологи Меган Маркл?

На одному зі світських заходів герцогиня Сассекська зізналась, що її дитина буде квітневою. Однак прогнози зіркової матусі дещо порушились: 34-річний британський принц Гаррі і 37-річна Меган Маркл вперше стали батьками 6 травня о 5:26 зранку. За інформацією Букінгемського палацу, вага королівського нащадка при народженні становила 3,26 кілограма.

Наразі Меган Маркл та новонароджений малюк почуваються добре. Пологи, як і планувалось раніше, відбулись за присутності принца Гаррі. Після появи на світ первістка щасливий герцог Сассекський зізнався, що це був «найдивовижніший досвід у житті».

 

«Це чудово. Батьківство – це приголомшливо. Минуло всього два з половиною дні, три дні, але ми просто в захваті від того, що у нас є цей маленький шматочок радості», – розповів принц Гаррі під час зустрічі з журналістами.

Про народження нащадка герцогів Сассекських першою дізналась королева Єлизавета ІІ. Всі представники королівської родини поспішили відправити привітання для новоспечених батьків, а Її Величність вже встигла навідати правнука Арчі Харрісона у маєтку Фрогмор-хаус.

Громадськість вже теж встигла познайомитись із сином принца Гаррі та Меган Маркл. Подружжя запросило журналістів до St George's Hall, що у Віндзорському замку, та показали представникам ЗМІ немовля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, великобританія, меган маркл, пологи, Відео
В тему