9 Травня 2019
Новини

Окупанти передали тіло загиблого українського військового

Окупанти передали тіло загиблого українського військового

8 травня, близько 12.00 найманці РФ передали тіло загиблого Дениса Козьми (позивний Дід). Був 1987 року народження. Уродженець села Приозерне Кілійського району Одеської області, військовослужбовець 137-го окремого батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти. Це відбулося в районі КПВВ "Олександрівка".

Повідомляє «Gazeta.ua»

Денис Козьма 1 травня зник під час бою поблизу села Миколаївка Волноваського району Донецької області, в районі окупованого Докучаєвська. Переслідував у резервній групі ДРГ противника, яка під прикриттям туману намагалася непомітно подолати смугу забезпечення. Для прикриття відступу противник розпочав обстріл з ВКК та стрілецької зброї. Бійця тоді українські військові не знайшли.

5 травня від ворожої сторони надійшла інформація, що тіло українського військовослужбовця перебуває в морзі на окупованій території.

Денис Козьма народився 20.08.1987 року. З дитинства займався футболом, грав у спортивній школі. Під час протистоянь в Одесі 2 травня 2014 року відстояв місто від зазіхань проросійських колабораціоністів, і коли почалася пожежа в Будинку профспілок - рятував їх з будівлі, охопленої вогнем. Після цього пішов добровольцем у 28 ОМБр, на фронті - із серпня 2014 року, у подальшому підписав контракт.  

Читайте також: Український військовий загинув під обстрілом на Донбасі


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, ато
В тему