8 Травня 2019
Новини

Підліток застрелив сусіда, гуси якого заважали гнати корову

Підліток застрелив сусіда, гуси якого заважали гнати корову

У Павлограді на Дніпропетровщині 16-річний юнак вистрілив у сусіда впритул з пістолета на вулиці. Після вбивства підліток пішов додому, де його й затримала поліція.

Про це інформує ТСН.

Чоловіки не поділили широку дорогу просто під вікнами власних будинків. Підліток гнав корів, а його дорослий сусід - гусей. Їхні будинки впритул один до одного, але родини були на межі справжньої сусідської війни.

«Мій чоловік каже: «Ти поясни, синку, чого ти мене обзиваєш?» А він йому сказав, що вистрелить. Я думала, що це іграшка полякати, газовий, або запальничка», - каже жінка.

Поранений чоловік після пострілу зробив кілька кроків і впав замертво. За словами дружини, він одразу впав і з шиї потекла кров.

Школяр був удома з батьками, аж поки поліція його не затримала. За словами його матері, син захищався. Те, що десятикласник ходив з пістолетом, дивним не вважає. Пістолета синові купив батько.

У поліції встановили, що пістолет, стартовий. Така зброя справді у вільному продажу, але аж ніяк не для підлітків. Тим більше пострілів упритул, - кажуть правоохоронці.

«Стартовий пістолет використовується для подачі сигналу тривоги або для відлякування диких тварин. Смерть потерпілого настала в результаті контузії головного мозку, яка виникла від дії пороховий газів пістолета», - розказує заступник начальника кримінальної поліції Павлограда Денис Столярчук.

16-річного стрільця заарештували на два місяці. У школі про нього говорити навідріз відмовляються. «Якщо він ходить по корову з пістолетом, а де гарантія, що ця дитина не ходила з пістолетом в школу?!» - каже сусід.

За їхніми словами, родина тероризувала усю вулицю, бо хотіла більше землі. Під прокльони сусідської родини удова тепер самотужки порається по господарству. Вона певна: за вбивство її чоловіка мають покарати не лише десятикласника, а передусім його батьків, що дали йому таке виховання і зброю.

Підлітку за навмисне вбивство загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український військовий загинув під обстрілом на Донбасі 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, суспільство, смерть, вбивство, Надзвичайні події, дніпро
В тему

Останні матеріали