8 Травня 2019
Новини

Скажи мені, хто твій друг: назвали керівника виборчого штабу Вакарчука (фото)

Скажи мені, хто твій друг: назвали керівника виборчого штабу Вакарчука (фото)

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук збирається йти на парламентські вибори в 2019 році. І хоча офіційно він оголосить про це тільки 16 травня, журналістам вдалося дізнатися, де розмістився штаб Вакарчука, і хто його очолив.

Про це інформує РБК-Україна.

Повідомляється, що передвиборний штаб Святослава Вакарчука розмістився по сусідству зі штабом прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана у бізнес-центрі Horizon. Варто зазначити, що там знаходиться офіс українського музиканта.

Головою штабу стала екс-заступник міністра економіки Юлія Клименко (на фото). Коментарі для преси Святослав Вакарчук досі не дає, але повідомив, що не збирається очолювати виборчий список «БПП-Солідарність».

Також відомо, що Святослав Вакарчук веде переговори з відомими медіаперсонами, лідерами думок, щоб вони увійшли в його політсилу, яка зараз знаходиться в стадії формування.

Крім того, невеликі політпроекти сподіваються, що зможуть об’єднатися зі Святославом Вакарчуком після того, як він публічно оголосить про свої наміри. Мова йде про проект «Дій з нами» в який входить Мустафа Найєм, Олексій Мушак, Світлана Заліщук і творець Національної поліції Сергій Блажевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: Вакарчук «дозрів» іти на вибори і днями представить команду

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, Фото
В тему

Останні матеріали