8 Травня 2019
Новини

Після дебатів Зеленського і Порошенка білорус пробув 2 тижні без свідомості (фото)

Після дебатів Зеленського і Порошенка білорус пробув 2 тижні без свідомості (фото)

У Києві сьогодні, 8 травня, знайшовся 52-річний громадянин Білорусі Кирило Курганович, який зник після дебатів кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський».

Про це пише Gazeta.ua.

Чоловік втратив пам’ять, майже весь цей час був у лікарні без свідомості, розповів товариш Сергій Шевчук.

«Його забрала швидка з черепно-мозковою травмою від «Олімпійського». Він не пам’ятає за яких обставин. Наступного дня прийшов до тями та попросився додому. Подзвонив дружині, що їде. Потім вочевидь йому дорогою стало погано. І він знову опинився в лікарні вже без мобілки і документів. Був без свідомості під ліками два тижні. У лікарні його не могли ідентифікувати. Почав приходити в себе кілька днів тому. Позичив гроші в «колег по палаті», дістався до до своєї роботи і почав обдзвонювати родичів та друзів», - повідомив Сергій Шевчук.

З моменту написання заяви до поліції минуло майже 2 тижні. За цей час рідним лише повідомляли, що серед неупізнаних трупів чоловіка немає. Зараз Кирило Курганович буде на лікарняному через погане самопочуття.

Громадянин Білорусі 52-річний Кирило Курганович зник у Києві після дебатів кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський». Відомо, що 19 квітня чоловіка двічі забирала «швидка», вдруге - із закритою черепно-мозковою травмою. Наступного дня він відмовився від госпіталізації. Зателефонував дружині та сказав, що їде додому. Однак там так і не з’явився. Кирило мешкає із цивільною дружиною Мариною у Кагарлицькому районі на Київщині. Працює дизайнером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річний хлопчик загинув при спробі повторити кліп улюбленого репера (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, суспільство, НП, Фото
В тему