8 Травня 2019
Новини

Популярності набирає додаток для фейкових знімків із відпустки

Популярності набирає додаток для фейкових знімків із відпустки

У США представили програму для легкого створення фейкових знімків із «відпустки». І ця програма швидко набуває популярності у користувачів. 

Застосунок для створення фальшивих фото з відпочинку «на морях» розробили в американському штаті Небраска. Сервіс редагування знімків, який «ліпить» ваші вдоволені фізії на тлі пальм і піщаного побережжя, наче в рекламі «Баунті», отримав назву Fake A Vacation, передає «Прикарпаття.онлайн».  

За його допомогою люди, котрим давно не вдавалося вирватися у відпустку, можуть з легкістю створити видимість відпочинку в своїх соціальних мережах. Діснейленд, Ніагарський водоспад, Лас-Вегас, пальми і гавайський пляж або Гранд-Каньйон – користувачам потрібно лише вибрати місце, де б вони хотіли опинитися, а програма зробить решту.

Всього кілька кліків – і ви можете вихвалятись своєю подорожжю в Instagram або Facebook, не виходячи з дому. Спершу вам потрібно обрати пункт призначення, завантажити кілька своїх фотографій, щоб програма почала їх обробляти. В середньому це забере 72 години. Варто зазначити, що фейковий фотозвіт з відпустки обійдеться не дешево. Вартість набору з декількох знімків – 49,99 долара.

Розробники Fake A Vacation кажуть, що через постійний тиск соцмереж усе більше людей імітують подорожі. Часто це відбувається з бажання комусь щось довести і когось вразити, в спробах показати своє життя більш цікавим і насиченим, аби інші заздрили. Іноді до таких послуг вдаються, тому що реальна відпустка занадто дорога або її довелося скасувати в останній момент, а виставити фотографію біля Тадж-Махалу або Колізею кортить сильно.

За даними Jet Cost, близько 14% опитаних американців брехали про свою відпустку, а 10% зізналися, що ділилися в соцмережах фейковими фотографіями з подорожей. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, фейкові новини, Курйози
В тему

Останні матеріали