7 Травня 2019
Новини

Активіст у лоб запитав Зеленського: «Як ви ставитесь до регіоналів і колаборантів?»

Активіст у лоб запитав Зеленського: «Як ви ставитесь до регіоналів і колаборантів?»

Новий президент Володимир Зеленський зобов’язаний чітко окреслити своє ставлення до регіоналів і колаборантів. Адже багато з них так гучно радіють перемозі цього кандидата у президентській гонці, наче не тільки автоматично отримали «індульгенцію», а й шанс на політичний реванш.

Тож громадський активіст Сергій Стерненко, занепокоєний такий тріумфом у лавах екс-поплічників Януковича, записав відеозвернення до новообраного президента, щоби той чітко окреслив свою позицію щодо «регіоналів», які надіються на скоре повернення в українську політику.  Відео шириться соцмережами і набирає переглядів у YouTube. 

«Всім доброго дня. Мене звати Сергій Стерненко. І я хотів би звернутися до Володимира Зеленського. Шановний новообраний президенте. Коли ви йшли на цю високу посаду, то протиставляли себе старим політикам і казали, що ви політик нового типу. Але чомусь вашій перемозі найбільше зраділи саме так звані старі, якщо їх так можна називати, політики. Це Янукович, Азаров, Лукаш, Добкін, Шуфрич, Портнов та їм подібні.

І я хотів би нагадати, що саме через цих людей ми свого часу були змушені виходити на Майдан. Саме завдяки цим людям відбулася анексія Криму та почалася окупація Донбасу, і вони допомагали російським окупантам її реалізовувати. Зараз вони розповідають, що у них тепер все буде добре, що нарешті вони повернуться назад до влади. І обіцяють знищувати тих, хто свого часу виходив на Майдан.

У той же час ви абсолютно не коментуєте всі ці «крики радості» від зрадників України. Тому у мене запитання. Пане Зеленський, ви з ними чи з українським народом? Із тоталітарним минулим чи демократичним майбутнім? Як ви ставитесь до всіх цих «регіоналів», колаборантів і корупціонерів? Озвучте свою позицію, не відмовчуйтесь. Бо від цього залежить наше майбутнє та наша національна безпека», – звертається активіст до новоспеченого шоумена-президента.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, володимир зеленський, Відео
В тему