7 Травня 2019
Новини

Порошенко не з'явився на допит

Порошенко не з'явився на допит

Президент Петро Порошенко не прийшов до суду, де його мали допитати у якості свідка щодо справи Майдану.

Про це повідомив представник Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк, - пише «Громадське».

За його словами, президента викликали на допит ще 2 тижні тому. Його мали допитати, зокрема, щодо подій 18 лютого 2014 року.

«Свідок на допит не прийшов. Зі слідчим ніхто не зв'язався. Не повідомили причини. Викликався він для того, щоб задати додаткові запитання щодо подій 18, 19 лютого, 1 грудня, а також стосовно того, що з часу першого допиту, який відбувся в листопаді 2016 року Петро Олексійович давав декілька коментарів стосовно подій, в яких містилися дані, які він не надавав під час першого допиту. Також, на жаль, упродовж 2,5 років він не підписав протокол першого допиту, який відбувався під відеозапис. У зв'язку із завантаженістю президента, тобто, він спішив тоді і попросив підписати наступного дня. І от цей наступний день, не дивлячись на десятки наших нагадувань і через генерального прокурора, жодного реагування не відбулося. Так як не з'явився, будемо далі викликати», — зазначив Горбатюк.

Він пояснив, що допит, який відбувся 2,5 роки досі не набув процесуального статусу, оскільки Порошенко не підписав протокол.

Ми писали, шо чинний президент Петро Порошенко не буде вимагати проведення дострокових виборів до парламенту, оскільки ситуація, яка нині склалась у владі, є «дуже небезпечною».


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, суд, прокуратура, євромайдан
В тему