6 Травня 2019
Новини

Назвали причину загибелі пасажирів літака в Шереметьєво (відео, фото)

Назвали причину загибелі пасажирів літака в Шереметьєво (відео, фото)

Авіаексперт назвав причину великої кількості загиблих пасажирів літака Sukhoi Superjet 100 (SSJ-100) в Шереметьєво.

Про це російський авіаційний експерт Вадим Лукашевич написав на сторінці в Facebook, опублікувавши відео і фотографії.

На його думку, пасажири потерпілого катастрофу в Шереметьєво літака Sukhoi Superjet 100 (SSJ-100), які сиділи перші до виходу з салону, порушивши правила безпеки, евакуювалися разом з багажем.

Він опублікував фото, на яких можна побачити пасажирів з багажем.

«Понад 40 людей загинуло, тому що перші пасажири до виходу, всупереч всім правилам безпеки, інструкціям та вимогам екіпажу, рятувалися разом з речами ...», - написав експерт.

Натомість дописувачів окрім цтого вразило те, що рятувальні служби надто довго були відсутнгіми на місці аварії, хоча про ситуацію з літаком були заздалегідь проінформовані. 

«Ця країна мертва як кістяк згорілого літака», - прокоментував у дописі Максим Свиридов.

Нагадаємо, літак Superjet 100 авіакомпанії Аерофлот 5 травня здійснив аварійну посадку в аеропорту Шереметьєво. Борт виконував рейс з Москви до Мурманська і злетів о 18:03. О 18:25 пілоти доповіли про аварійну ситуацію, через п'ять хвилин після цього літак здійснив посадку.

Почалася евакуація пасажирів з допомогою рятувальних трапів. Як повідомлялося, з 78 людей, що знаходилися на борту, вижили 37. Серед загиблих також громадянин США.

Слідство розглядає в якості причин катастрофи як недостатню кваліфікацію пілотів, так і технічну несправність у зв'язку з несприятливими погодними умовами.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, НП, аеропорти, смерть, аварія, громадський транспорт, росія
В тему