3 Травня 2019
Новини

«Джанго звільнений»: на Сумщині на трасу вибіг чоловік, закутий у кайданки і ланцюг (фото)

«Джанго звільнений»: на Сумщині на трасу вибіг чоловік, закутий у кайданки і ланцюг (фото)

Під Сумами хлопець надів наручники і посадив на ланцюг безробітного за відмову допомагати по господарству.

У Сумській області поліцейські затримали жителя Охтирки, який тримав безробітного на цупові у сараї у дворі свого будинку. Про це повідомляє «Страна.юа» із посиланням на Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Сумській області.

За інформацією правоохоронних органів, напередодні Великодня 54-річний безробітний Віктор познайомився з 23-річним жителем Охтирки і погодився на пропозицію нового знайомого пожити у нього і допомогти по господарству. Свято вони відзначали вже всі разом, із сім’єю хлопця. Після Великодня молодий чоловік дав Віктору завдання заготовити деревину, але той не погодився, забрав свій одяг і пішов.

Господарю це не сподобалося, молодик покликав друзів, силою повернув Віктора до себе на ділянку, прикував на ланцюг і закрив у сараї. Віктор пробув в ув’язненні близько півгодини і зміг утекти. Постраждалого із закутими в наручники руками і ланцюгом майже п’ятиметрової довжини на автотрасі побачив випадковий водій, який і викликав поліцію.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» КК України. Її санкція передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на стільки ж. Ведеться слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, Фото
В тему