3 Травня 2019
Новини

Весільне вбрання для «Санси Старк» із «Гри престолів» пошив український бренд (фото)

Весільне вбрання для «Санси Старк» із «Гри престолів» пошив український бренд (фото)

Зірка культового серіалу Софі Тернер обрала для власного весілля комбінезон від дизайнера з України.

Як стало відомо, зірка серіалу «Гра престолів» Софі Тернер, яка несподівано вийшла заміж у Лас-Вегасі за музиканта Джо Джонаса, вибрала за весільне вбрання шовковий білий комбінезон українського бренду BEVZA. Про це повідомляють «Факти» із посиланням на американське видання US Magazine.

Ефектний комбез із глибоким вирізом, створений відомою дизайнеркою Світланою Бевзою, був представлений кілька місяців тому в Нью-Йорку – на показі нової осінньо-зимової колекції. Його вартість майже 650 доларів.

Софі і Джо розписав у Лас-Вегасі двійник Елвіса Преслі

«А чи знаєте ви, що ключова героїня серіалу Софі Тернер, яка зіграла Сансу Старк, сьогодні таємно вийшла заміж? І вся американська і британська преса навперебій захоплено пише, що під вінець вона пішла в чарівному білому вбранні від українського дизайнера BEVZA! Вітаю, моя кохана! Українці не лише можуть створювати сюжети, крутіші, ніж в американських блокбастерах, а й бути на вершині світової моди і стилю!» – написав у соцмережі Facebook міністр інфраструктури України і чоловік модельєрки Світлани Бевзи Володимир Омелян.

В нарядах від BEVZA раніше з’являлися на публіці актриса Дакота Джонсон і модель Емілі Ратаковські.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Таблоїд, Фото
В тему

Останні матеріали