3 Травня 2019
Новини

Спалив сестру в печі: деталі подвійного вбивства на Сумщині

Спалив сестру в печі: деталі подвійного вбивства на Сумщині

На Сумщині під час великодніх свят чоловік вчинив подвійне вбивство. Щоб приховати сліди злочину сумчанин спалив тіла в печі.

Про це повідомили в прес-службі поліції області.

За словами працівників поліції, другого травня до поліції Недригайлова, що на Сумщині, звернулась жителька з проханням розшукати її 36-річного  сина, який ще 29 квітня пішов з дому та не повернувся. Під час пошуку поліцейські встановили, що його бачили в сусідньому селі із жінкою. За дивним збігом обставин, останню сусіди також не бачили впродовж декількох днів.

«Телефон зниклого не відповідав. Ми розуміли, що чоловік не міг так просто зникнути. Відпрацьовуючи ймовірних осіб, з ким він міг контактувати в ці дні, в поле зору потрапив двоюрідний  брат жінки, з якою  розшукуваного бачили односельці. Останній більше місяця тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство людини. Але за місцем мешкання ми його не знайшли. Це викликало певні підозри. Які в подальшому і  підтвердились», - коментує Юрій Кузьменко,  начальник УКР ГУНП в Сумській області.

Як згодом повідомили в поліції, підозрюваного затримали за селом, який мав при собі мобільний телефон сина заявниці. Однак він не визнав своєї вини, лише під тиском беззаперечних доказів розповів деталі трагедії.

За його словами, на великодні свята до нього в гості завітала двоюрідна сестра зі знайомим. Під час святкового застілля та розпивання спиртних напоїв між ними виникла сварка. В результаті підозрюваний, який вже відсидів термін за вбивство, схопив сокиру і наніс нею кілька ударів гостям. Після чого тіла померлих закидав дровами і спалив в пічці.

 Під час  обшуку в його оселі поліцейські та працівники прокуратури виявили сліди крові, а в пічці - обгорілі людські рештки.

Вбитій жінці було 47 років. Самому затриманому – 36.

Відносно нього відкрите чергове кримінальне провадження за  п. 1ч.2 ст 115 КК України. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – аж до довічного ув’язнення.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, вбиті, затримання, кримінал, суми
В тему