3 Травня 2019
Новини

Реанімобіль везе до Луцька пенсіонера, побитого фанатиками МП у Четвертні

Реанімобіль везе до Луцька пенсіонера, побитого фанатиками МП у Четвертні

До обласної лікарні доправляють «швидкою» жертву нічного побиття під сільською церквою.

Одного з двох пенсіонерів зі села Четвертня Маневицького району Волині, що стали жертвами нічного побиття фанатиками МП, у важкому стані доправляють до Волинської обласної клінічної лікарні, пише «ВолиньUA».

Як стало відомо виданню, 64-річного Миколу Підвального у важкому стані, з пошкодженими ребрами, реанімобілем транспортують з Маневицької ЦРЛ до обласної клініки.

Родичі потерпілого стверджують, що його стан значно погіршився, він жаліється на внутрішні болі в грудині, де, імовірно, від травми накопичується рідина.

Родичі також не розуміють, чому при таких ушкодженнях у районі їм кажуть, що це всього-на-всього «легкі тілесні», тож хочуть неупередженої та об’єктивної оцінки завданих травм та повноцінного обстеження.  

Вони припускають, що справжні наслідки злочину біля храму хтось намагається приховати, тому просять керівників обласних правоохоронних органів узяти справу під особистий контроль.

Інший потерпілий, 70-річний Василь Довган, потрапив до Маневицької ЦРЛ зі скаргами на болі в черевній порожнині. Обоє – члени ініціативної групи, що збирала підписи за підтримку ПЦУ, і ввечері 30 квітня навідались на церковне подвір’я, аби пересвідчитись, чи із храму ніхто нічого не виносить. У результаті обоє стали жертвами жорстокого побиття фанатиками МП, які під прикриттям ночі намагалися проникнути до храму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, маневичі, церква, упц мп, бійка, православна церква україни
В тему

Останні матеріали