2 Травня 2019
Новини

Саєнтологи підібрали Тому Крузу наречену – вдвічі молодшу «танцівницю живота» (фото)

Саєнтологи підібрали Тому Крузу наречену – вдвічі молодшу «танцівницю живота» (фото)

Голлівудській зірці Тому Крузу, який бажає одружитися вчетверте, підшукали підходящу наречену. Цю місію поклали на себе його однодумці – послідовники так званої Церкви саєнтології.

Наразі головною претенденткою на руку і серце 56-річного актора є 31-річна актриса і виконавиця танцю живота Наташа Гарбаві. Вона походить із родини саєнтологів з Македонії, які нині проживають у Великобританії. І вважається «найсексуальнішою дівчиною» цього релігійного руху, передають «Факти».

Раніше стало відомо, що саме Наташа є «ментором» 26-річної прийомної дочки Тома Круза і його другої дружини Ніколь Кідман – Ізабелли Круз. Наташа і Белла, яка також є ревним саєнтологом, дружать уже багато років. Нещодавно Белла Круз опублікувала свій лист, в якому розповіла про те, як багато для неї означає саєнтологія. У ньому вона подякувала за підтримку своєму зоряному батьку, своїй тітці Кесс (сестрі Тома), а також якійсь загадковій «Теш». Пізніше, як повідомляло видання Daily Mail, з’ясувалося, що подяка була адресована Наташі Гарбаві.

Гарбаві із донькою Круза Ізабеллою

Гарбаві не перша, кого готували в дружини актора. Раніше кілька кандидаток були відкинуті керівниками саєнтологів – наприклад, студентка з Норвегії Анетт Ірен Йогансен і ірансько-британська актриса Назанін Бон’яді. Вони не пройшли суворий «іспит», який влаштувало їм керівництво. Так, Анетт стверджувала, що їй влаштували принизливий допит перед камерами, ставлячи досить інтимні запитання про її сім’ю та особисте життя: зокрема, про сексуальні збочення. А потім змусили дати підписку про нерозголошення. За словами Йогансен, це було незадовго до того, як актор почав зустрічатися з актрисою Кеті Холмс, яка згодом стала його третьою дружиною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото
В тему