2 Травня 2019
Новини

Лобода зі скандалом покинула російський «Голос»

Лобода зі скандалом покинула російський «Голос»

Співачка Світлана Лобода, яка була тренером російського «Голос. діти», залишила проект через скандал, що розгорівся навколо перемоги дочки співачки Алсу - 12-річної Мікелли Абрамової.

Після того як за дочку співачки Алсу і банкіра Яна Абрамова, яка була підопічною Лободи, проголосували 56,5% глядачів, в Мережі піднялася хвиля обурення.

Глядачі стверджували, що за перемогу дівчинки просто «заплатили» заможні батьки. Також обурення глядачів викликав номер Мікелли.

В додатковому етапі конкурсу дівчинка виконувала пісню «Герой не мого роману» - недавно померлої Юлії Началової.

Користувачі Мережі відзначили, що з боку тренера такий хід можна вважати маніпуляцією. До «розборок» в Мережі приєдналися також зірки російського шоу-бізу, частина з яких підтримала дівчинку.

Внаслідок скандалу навколо «Голосу», гендиректор російського «Першого каналу» Костянтин Ернст пообіцяв перерахувати результати голосування.

Після того, що сталося Світлана Лобода вирішила більше не брати участь в проекті «Голос». Про це повідомила її продюсер Нателла Крапівіна на своїй сторінці в Instagram. Поштовхом до публікації такого поста, стало те, що російський «Перший канал» зняв з ефіру підготовлений фільм про проект, щоб перерахувати голоси.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Первый канал будет информировать о результатах начатой проверки. Мы не можем позволить, чтобы на честность „Голоса“ была брошена тень».? ? Друзья, на сайте Первого канала опубликовано заявление генерального директора Первого канала Константина Эрнста по поводу ситуации вокруг шоу «Голос. Дети» и протокол голосования.? ? Ссылка на заявление – в описании профиля ???

Публикация от #ГолосДети (@voice1tv)

«Я щаслива, що у нас були наші діти: чисті, талановиті, чесні. Я знаю, що інтернет підірваний і такого градуса я не відчувала давно. І це говорить про те, що наші люди вміють відчувати і співпереживати», - написала Крапівіна.

Також продюсер Лободи закликала громадськість не звинувачувати і не тролити дітей. 

« Я думаю, для нас історія «Голосу» закінчена. Дякую всій нашій команді», - написала вона.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

я бы многое могла сказать.. но, я промолчу. я счастлива, что у нас были наши дети: чистые, талантливые, честные. я знаю, что интернет взорван и такого градуса я не чувствовала давно. и это говорит о том, что наши люди умеют чувствовать и сопереживать. для всей нашей команды вчера был очень трудный день. особенно для @lobodaofficial но я призываю всех наших поклонников только к одному: дети ни в чем не виноваты! не осуждайте! у меня все. я думаю, для нас история «голоса» окончена. спасибо всей нашей команде, особенно @arteminyan1 за самоотверженность в музыке! и нашим @nstepanov_official @burda80 @ovechkin_n @temakolesnyk @aleksandrmazhugo @tina_antonenko_makeup я вас всех ?? и огромное уважение и любовь @meladzevalerian и @pelageya_insta

Публикация от Natella Krapivina (@natellakrapivina)

Мати переможниці конкурсу, співачка Алсу, за два дні після фіналу не дала жодного коментаря, а також закрила від коментарів свою сторінку в Інстаграм.

Мікелли Абрамова - молодша дочка Алсу і бізнесмена Яна Абрамова. Також у пари є 12-річна дочка Сафіна і трирічний син Рафаель.

До участі в проекті Мікелли співала і писала пісні англійською мовою.

Нагадаємо, що Алсу - дочка екс-віце-президента нафтової компанії «Лукойл» Раліфа Сафіна, почала кар'єру в юному віці. Перший кліп артистка випустила в 15 років, а в 17 виступила на конкурсі «Євробачення»-2000, посівши друге місце.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, світлана лобода, скандал, конкурси
В тему

Останні матеріали