1 Травня 2019
Новини

Борги і відсутність газу: у Рівному і Чернігові відключили гарячу воду

Борги і відсутність газу: у Рівному і Чернігові відключили гарячу воду

Сьогодні, 1 травня 2019, Рівне та Чернігів залишилися без постачання гарячої води. Причиною цієї кричущої ситуації стала заборгованість споживачів  - відтак їм припинили подачу гарячої води в квартири.

Про це повідомляє ТОВ «Рівнетеплоенерго» в Facebook.

Як повідомляється, подача гарячої води в Рівному припинили через погіршення економічної ситуації на підприємстві, а також через підвищення цін на газ «Нафтогазом».

«Враховуючи погіршення економічної ситуації на підприємстві з-за боргів за спожиті послуги, а також з-за несподіваного підвищення ціни на газ з боку НАК «Нафтогаз» на 15% для теплопостачальних підприємств з 1 травня, з сьогоднішнього дня, після численних попереджень, централізоване гаряче водопостачання у місті припинено», - повідомляє підприємство.

Відновлення гарячого водопостачання всього міста відбудеться при позитивній динаміці оплати за отримані послуги, а також після переведення необхідної кількості котелень на тверде паливо.

Крім того, як повідомляє 0462.ua, половина міста Чернігова залишилася без гарячої води через те, що на травень «Облтеплокомуненерго» не виділили газ. Причина, за яким тепловики залишилися без газу, – велика заборгованість за надані послуги з боку чернігівців і чернігівських підприємств.

В даний момент влада Чернігова вивчають варіанти подачі гарячої води в відключені райони з іншого постачальника теплової енергії - ТЕЦ. Технічна можливість для цього існує.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, рівне, рівне, рівнеоблводоканал, водопостачання, чернігів, комунальні послуги
В тему