1 Травня 2019
Новини

У Нововолинську хотіли спалити дачу разом з господинею: облили будинок бензином

У Нововолинську хотіли спалити дачу разом з господинею: облили будинок бензином

У Нововолинську невідомі розбили шибки в одному з дачних будинків, облили помешкання бензином та підпалили.

А найстрашніше, що злочинців не зупинило те, що в той момент у будиночку була його господиня – повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У ніч на 1 травня до міського відділення поліції надійшло повідомлення від 59-річної місцевої жительки про те, що невідомі особи проникли на територію дачної ділянки, де вона мешкає, розбивши шибку у вікні будинку, розлили рідину із запахом бензину, підпалили та втекли з місця події.

Пожежу заявниця ліквідувала самостійно. Внаслідок протиправних дій зловмисників ніхто із людей не постраждав.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Під час проведення детального огляду поліцейські вилучили каністру із залишками речовини зеленого кольору, фрагменти дерев’яної палиці та пластикової пляшки з ознаками горіння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до 10 років позбавлення волі.

Правоохоронці шукають осіб, причетних до скоєння цього злочину, щоб притягнути їх до відповідальності. У ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини правопорушення та мотиви його скоєння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь, нововолинськ, волинь, підпал, бензин
В тему

Останні матеріали