30 Квітня 2019
Новини

В Польщі таксист навмисне збив українця і проїхався по лежачому

В Польщі таксист навмисне збив українця і проїхався по лежачому

У сусідній республіці водій машини «із шашечками» намагався убити громадянина України: цілеспрямовано збив і проїхався по лежачому.

Польського таксиста із Вроцлава звинувачують у спробі вбивства громадянина України. Інцидент стався уранці минулої суботи, 27 квітня, передають «Факти» із посиланням на місцевий портал rmf24.pl.

Як повідомляють польські ЗМІ, на одній із вроцлавських вулиць Артур Х., який їхав на легковому автомобілі, зіткнувся з велосипедистом, Юрієм Г. Чоловіки обмінялися кількома реченнями, після чого Юрій Г. поїхав у напрямку парку.

Артур Х. почав його наздоганяти. Коли чоловіки доїхали до парку, Артур Х. в’їхав на своїй машині у велосипедиста, а коли той упав, проїхався по його тілу передньою віссю машини. Потерпілому надали допомогу свідки цієї ситуації. На місце події була викликана швидка допомога, яка забрала потерпілого до лікарні. Він отримав серйозні травми.

Поліція затримала Артура Х. Як встановили польські правоохоронці, обидва чоловіки були тверезими.

За словами прес-секретаря окружної прокуратури Юстини Пілярчик, до суду направлено вимогу про застосування до Артура Х. запобіжного заходу – тимчасового позбавлення волі до трьох місяців.

«Артур Х. підозрюється в спробі вбивства Юрія Г., який пересувався на велосипеді. Артур Х. підозрюється в тому, що він навмисно збив велосипедиста і переїхав його передньою віссю машини. Артуру Х. загрожує покарання у вигляді довічного ув’язнення», – сказала Пілярчик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, українці у польщі, польща, дтп, замах на вбивство
В тему