30 Квітня 2019
Новини

Биті вікна і бардак у салоні: великодні збитошники у Луцьку потрощили десятки авто (фото)

Биті вікна і бардак у салоні: великодні збитошники у Луцьку потрощили десятки авто (фото)

У «поливаний понеділок» автовласники, які запаркували свої машини у мікрорайоні ДПЗ облцентру, облилися холодним потом.

У понеділок, 29 квітня, невідомий зловмисник (або зловмисники) вчинили погром кількох автомобілів, запаркованих у мікрорайоні ДПЗ у Луцьку. Поліція наразі розшукує причетних до хуліганських дій, інформує прес-служба правоохоронного відомства.

За даними патрульної поліції області, вони отримували повідомлення про різні пошкодження транспортних засобів, починаючи із самого ранку і до 16:00, з бульвару Дружби Народів, вулиць Шота Руставелі, Грабовського та інших адрес названої частини міста.

Зловмисник (чи група зловмисників) розбивали в автівках скло, перекидали вміст салону, обклеювали машини скотчем.

«Цікаво, що нічого не викрадали, лише залишали ось такі неприємні сліди після себе. Деякі власники автомобілів згрупувались і також допомагають розшукувати винуватця чи винуватців. Загалом ми отримали близько 10 таких викликів», – повідомив інспектор патрульної поліції Волинської області Віктор.

Лучан, які були свідками схожих дій, як особа (чи особи) пошкоджують чужі автомобілі, якщо мають фото- або відеофіксацію, правоохоронці прохають сповістити службу 102.

Тим часом у соцмережах, коментуючи неординарну подію, дописувачі припускають, що у такий спосіб народні месники могли покарати водіїв за стоянку на газонах. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, Фото
В тему