29 Квітня 2019
Новини

Старе по-новому, або як Зеленський став ведучим «нового» шоу на російському ТБ

Старе по-новому, або як Зеленський став ведучим «нового» шоу на російському ТБ

Росіяни намагаються по-своєму інтерпретувати особу нового президента України Володимира Зеленського. Через брак інформації, російські ЗМІ дійшли до того, що відео 8-річної давності, де Зеленський був ведучим, позиціонують як нове, щойно сторене російськими компаніями. 

Так, на російському телеканалі НТВ з 3 травня будуть показувати шоу «Магія», записане в 2011 році, з російською актрисою Тетяною Лазаревою і президентом України Володимир Зеленський. Анонс програми опублікували на сайті телеканалу, пише Дощ. 

В анонсі шоу його назвали «новим». Однак ані слова не сказали про те, коли воно було знято, проте називають «новим», а Зеленського - «всенародно визнаним президентом України».

«Нещодавно обраний президент України Володимир Зеленський завжди знав толк в фокусах», - сказано в анонсі.

Газета «Коммерсант», також уточнила, що створенням програми займалася російська компанія «Вайт Медіа» для телеканалу «Росія 1».

Опозиційний політик та телеведуча Ксенія Собчак натомість похвалилася в соцмережах фото, де сидить у Володимира Зеленського на колінах. 

«Тепер я справді можу похвастатися, що сиділа на руках у президента», - написала Собчак і підкреслила, що такого повороту подій ніхто не міг передбачити ні тепер, а тим паче тоді. 

Однак вона горда тим, що виступала з ним на одній сцені і привітала весь український народ з новим президентом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, суспільство, володимир зеленський, шоу-бізнес, росія, телебачення, Курйози
В тему

Останні матеріали