26 Квітня 2019
Новини

Мати 44 дітей розчулила всіх своєю розповіддю

Мати 44 дітей розчулила всіх своєю розповіддю

Мешканка Уганди Маріам Набатанзі народила 44 дитини від одного чоловіка.

Часом жінка народжувала кілька малюків відразу: тричі народилися четверняшки, чотири рази - трійнята, шість разів - близнюки, - інформує Mirror.

«Все своє життя я витратила на турботу про моїх дітей і роботу, намагаючись заробити хоч трохи грошей», - розповідає жінка.

Вона бралася за будь-яку роботу: була перукарем, займалася декораціями для заходів, збирала і здавала металобрухт, варила джин та продавала фітотерапевтичні засоби.

Жінка хоче дати дітям освіту, однак на даний момент це не становить можливості. Чоловік пішов, а тому діти кидають навчання, щоб хоч якось допомогти матері.

Дванадцять дітей сплять на металевих двоярусних ліжках з тонкими матрацами в одній маленькій кімнаті з брудними стінами. В інших кімнатах діти укладаються на загальні матраци, а інші сплять на брудній підлозі.

До речі, для Африки багатодітна сім'я - не рідкість. В Уганді жінки народжують у середньому 5,6 дитини. За даними Світового банку, це найвищий показник на континенті, однак сім'ю Набатанзі сусіди вважають величезною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, діти, африка
В тему