25 Квітня 2019
Новини

Кавалер вистрибнув з вікна 3 поверху, втікаючи від дами з першого побаченя

Кавалер вистрибнув з вікна 3 поверху, втікаючи від дами з першого побаченя

В Одесі поліцейським надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхового будинку на вулиці Ільфа і Петрова, що в квартирі на 3-му поверсі відбувається щось дивне.

Прибулі на місце події патрульні побачили, що з вікна квартири третього поверху вистрибнув чоловік, пише місцеве видання Одесса Медиа.

Правоохоронці встановили, що під час першого побачення між одеситом і його обраницею виник конфлікт. Жінка пригрозила чоловікові, що викличе на допомогу знайомих, а щоб той не втік до приїзду друзів, закрила двері на ключ. Внаслідок між ними зав'язалася бійка, жінка постраждала. Почувши дзвінок у двері, чоловік злякався і втік через вікно, при цьому встигнувши прихопити сумку своєї дами. У підсумку він теж отримав травми.

Зараз обоє потерпілих перебувають в медустановах. За фактом нанесення тілесних ушкоджень поліцейські відкрили два кримінальні провадження за частиною 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

В обох виробництвах будуть призначені судово-медичні експертизи, за результатами яких можлива перекваліфікація одного з виробництв на більш тяжку статтю.

Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік заснув на ялинці в центрі міста (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, НП, одеса, курйози, поліція, Курйози
В тему

Останні матеріали