24 Квітня 2019
Новини

Невістка Порошенка розкрила правду про участь його сина в АТО

Невістка Порошенка розкрила правду про участь його сина в АТО

Невістка президента України Петра Порошенка Юлія розповіла, що її чоловік і старший син чинного глави держави Олексій пішов воювати на фронт, коли їхньому малюкові виповнилося всього два місяці.

На своїй сторінці вона опублікувала фотографію Олексія Порошенка з їхньою маленькою дитиною і прокоментувала її так: «Тепер можна. Маленькому Петі було два місяці», передають «Факти».

Олексій Порошенко добровільно пішов у військкомат і лише після цього довів до відома свого батька. Для того, щоб у разі його полону в супротивника не було додаткових важелів для тиску на керівника країни, Олексію зробили документи на інше ім’я. Він був командиром мінометної обслуги.

Раніше Юлія Порошенко після скандалу в соцмережах підтримала дружину Володимира Зеленського Олену, після перемоги останнього на виборах, заявивши, що їй дуже добре зрозумілі такі почуття й емоції. Вона нагадала, що почувалася точнісінько так само, «коли виливалися тонни відвертої брехні та необ’єктивного злого гумору, зокрема і з екранів «1+1» та зі сцени«95 кварталу», на адресу її родини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, війна на сході україни
В тему