24 Квітня 2019
Новини

У Луцьку п’яний німець намагався викрасти поліцейське авто (фото)

У Луцьку п’яний німець намагався викрасти поліцейське авто (фото)

За те, що ломився у службовий автомобіль, може «присісти» за ґрати на п’ять років.

У вівторок, 23 квітня, у центрі Луцька за кермо поліцейського автомобіля намагався сісти п’яний дебошир. Про це повідомляє Луцька патрульна служба на сторінці відомства у Facebook.

Близько 23:00, патрулюючи проспект Волі, луцькі патрульні помітили на водія таксі, який порушив ПДР. Поки правоохоронці спілкувалися із чоловіком, до службового авто підійшло двоє невідомих, явно п’яних, які поводилися агресивно і вигукували нецензурщину.

Один із них намагався відчинити дверцята поліцейської машини та потрапити досередини, сівши на водійське сидіння. Щоб вгомонити дебошира, патрульним довелося застосувати фізичну силу. На нього наділи кайданки і повезли до відділку поліції складати адмінматеріали.

Але й там затриманий не зменшив агресію – продовжував вигукувати образи на адресу працівників правоохоронних органів і врешті ударив одного із інспекторів кулаком у лице. Попередньо страж правопорядку дістав забій щоки та лоба. Після таких дій на місце викликали слідчого. 

Тепер 42-річному громадянину Німеччини, який проживає під Луцьком, загрожує кримінальна відповідальність за частиною 2 статті 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

За такий вчинок забіяці, який розпустив руки до правоохоронця, «світить» п’ять років позбавлення волі (або обмеження волі на той самий термін). На нього склали протоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору поліцейським. Потерпілий патрульний звернувся до лікарні, загрози його життю нема.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему