23 Квітня 2019
Новини

Відгамселила за школою: у Ковелі 15-річна дівчина побила 12-річну

Відгамселила за школою: у Ковелі 15-річна дівчина побила 12-річну

У Ковельському районі  старшокласниця на камеру лупцювала меншу дівчинку.

Бійка поміж дівчатами віком 12 та 15 років сталася у Ковелі. Інцидент зняла на відео дівчина, яка була свідком події, та виклала в соцмережу Instagram. Про це Інформаційному агентству «Волинські Новини» повідомили очевидці, які ж і надіслали відео булінгу.

З їхніх слів, одна з учасниць бійки навчається у школі № 7 міста Ковеля, друга – у навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого усе й відбувалося.

На відео, яке опублікувала користувачка rab4uk.491 (на цей час видалене з YouTube через вміст насилля у ньому), видно, як дівчина завдає кількох ударів суперниці, а коли та падає – б’є кулаком, у той час коли жертва кричить. За бійкою спостерігають ще декілька осіб.

«Ти виграла, моє ж ти золотце. Але вона ржачно в кінці заревіла», – авторка підписала ці відеокадри похвалою, адресованою переможниці побоїща, і «тегнула» її. Старшокласницею, яка лупцювала меншу дитину, виявилася особа із нікнеймом 6_black_jack_6.

З її профайлу стає відомо, що дівчину звуть Тетяна, їй 15 років, вона займається тверком (танцювальний стиль, коли танцюють під музику у провокативній манері навприсядки або стоячи і рухаючи стегнами знизу вгору).

Авторка відео та дівчина, яка била суперницю, судячи із соцмереж, добре знайомі, також відвідують той самий заклад, де займаються тверком. У профілі обох – чимало провокативних фото, коментарі та повідомлення з нецензурною лексикою тощо.

В коментарі ІА «Волинські Новини» в поліції повідомили, що повідомлень про бійку в школі не отримували.

Натомість заступник директора з навчально-виховної роботи НВК села Вербка Світлана Гереза підтвердила, що інцидент стався поблизу навчального закладу, проте зазначила, що події відбувались у позаурочний час. З її слів, 12-річна постраждала – учениця їхньої школи.

Валерій Кубай, директор школи № 7 міста Ковеля, де навчається інша учасниця бійки, зазначає, що ситуація неоднозначна. Адже дівчата, які побилися, були подругами. Мовляв, через особисті обставини між ними виникла сварка. Аби розв’язати конфлікт, вони вирішили зустрітись у позаурочний час, проте розмова переросла у штурханину.

Попередньо відомо, що в поліцію батьки дівчат не звертались, проте в навчальних закладах їм радять це зробити, аби з’ясувати всі обставини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, ковель, булінг, підлітки, діти, Відео
В тему

Останні матеріали