22 Квітня 2019
Новини

Перша леді хоче писати сценарії для «95 кварталу»

Перша леді хоче писати сценарії для «95 кварталу»

За результатами голосування українців, Володимир Зеленський лідирує в президентських виборах з відривом майже 50%. Так, вже через місяць Марина Порошенко поступиться званням першої леді України Олені Зеленській.

Після перемоги на виборах і інавгурації на дружину президента покладається низка обов'язків, в тому числі супровід чоловіка на офіційних заходах, і Олена Зеленська – не виняток. Однак майбутня перша леді України завжди уникала публічності, і після вступу на посаду Володимира Зеленського його дружина хотіла б продовжити писати сценарії для «Кварталу 95», розповіла вона в інтерв’ю ВВС.

«Я б, звісно, хотіла все-таки залишитися на своїй роботі, якщо це можливо», – говорить Олена.

Однак, водночас дружина Володимира Зеленського стверджує, що наразі серйозно не замислювалася про обов'язки першої леді. Олена вважає, що це величезна відповідальність, і поки конкретно не говорила про це з чоловіком.

«Я про це дуже серйозно ще не думала. Але якщо це можливо, я б хотіла займатися тим, чим я займалася. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність. В це треба повністю зануритися, і я з цього приводу переживаю. з іншого боку, я розумію, що така особа, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це особа , яке може гарантувати результат. Для мене це дуже складно», – зізнається майбутня перша леді.

Олена Зеленська заявила, що спочатку Володимир говорив про те, що вона може бути відсутнім в інформаційному просторі, проте Олена розуміє, що не всі обов'язки можна покласти на когось.

«Він взагалі сказав, що ти можеш ніде не бути і повністю вийти з інформаційного простору і бути відсутнім в ньому. Чесно, я б хотіла бути відсутньою. Як вийде. Думатимемо, говоритимемо. Можливо, тут є обов'язки, які неможливо на когось перевести», – стверджує Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленська і Порошенко: чого ви не знаєте про дружин кандидатів в президенти

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Політика, олена зеленська, марина порошенко, квартал 95, Курйози
В тему