22 Квітня 2019
Новини

Раввіни підтримали дівчинку-трансгендера, яку однокласники побили до струсу мозку

Раввіни підтримали дівчинку-трансгендера, яку однокласники побили до струсу мозку

В Ізраїлі 56 раввінів  відправили лист зі словами підтримки 15-річній дівчинці-трангендеру Ошер Бенд.

Школярка  була госпіталізована в результаті насильницького нападу і не відвідувала школу більш шести місяців. Про це повідомляє Haaretz.

Лист було передано в міністерство освіти країни. Раввіни написали, що були шоковані, дізнавшись, що інші учні загрожують життю Ошер. «Нам заповідано поважати кожну людину, і, крім того, нам заповідано піклуватися про « незнайомців, сиріті і вдів», тобто про кожного чоловіка, жінку, дівчинку або хлопчика, які живуть серед нас і знаходяться в тендітному соціальному стані, як транссексуали» , - йдеться в листі.

Релігійні діячі висловили надію, що ця історія послужить прикладом як для школи, в якій навчається дівчинка, так і для всієї системи освіти в країні. За їхніми словами, багато трансгендерів піддаються насильству, однак місцева влада повинна нести відповідальність за те, що відбувається і сприяти переоцінці цінностей, щоб «учні-трансгендери не відчували себе непотрібними».

Ошер була госпіталізована зі струсом мозку після нападу однокласників. До цього вона не відвідувала заняття півроку через погрози з боку учнів. Керівництво школи відзначає, що дівчинка-трансгендер провокувала однокласників своєю поведінкою. За словами директора освітнього закладу, в школі намагалися розробити спеціальну програму для Ошер, але її мати не йшла на контакт з керівництвом навчального закладу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, ізраїль, трансгендер
В тему