22 Квітня 2019
Новини

Повідомили про стан 5-річного хлопчика, який постраждав у моторошній ДТП під Луцьком

Повідомили про стан 5-річного хлопчика, який постраждав у моторошній ДТП під Луцьком

Дитина перебуває на межі життя і смерті після страшної автокатастрофи у селі Крупа Луцького району.

Хлопчик, який втратив у ДТП біля Луцька маму і братика, перебуває у стабільно важкому стані, повідомляє Інформаційне агентство «Волинські новини». Про це розповів журналістам очільник Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко.

За даними медика, маленький пацієнт стабільно важкий, проте за ніч його стан не погіршився. Протягом дня лікарі роблять повторні обстеження. «Критично важливі перші 6, 12, 24 години, далі будемо бачити і аналізувати стан, приймати рішення про подальше лікування», – повідомив Ляшенко.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня, на повороті до села Крупа Луцького району сталася жахлива ДТП, унаслідок якої загинуло троє людей, серед яких – дитина. Ще 16 – постраждало. На трасі не розминулися рейсовий автобус «Еталон», який прямував із Луцька в Тернопіль, і легкове авто Volkswagen Caddy. Унаслідок аварії загинуло троє осіб, які перебували в салоні легковика, – 59-річний житель Луцька, 28-річна лучанка та її 7-річний син, який помер у кареті швидкої допомоги. За життя його братика, 2013 року народження, борються медики.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, луцьк, діти
В тему