22 Квітня 2019
Новини

На Київщині розмова про політику закінчилася вбивством

На Київщині розмова про політику закінчилася вбивством

Нацгвардієць під час сварки через політику жорстоко поквитався зі своїми опонентами. В результаті один із учасників конфлікту загинув, а інший в лікарні.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Як повідомили у прес-службі бюро, інцидент трапився у Бориспільському районі на Київщині. Військовослужбовець однієї з військових частин Національної гвардії України під час конфлікту завдав 8 ножових поранень одному із співрозмовників. який помер на місці. Іншому пощастило більше, він залишився живим, однак перебуває у хірургічному віддідленні Бориспільської ЦРЛ.

За повідомленням місцевих видань, конфлікт виник через політику, зокрема зневажливі слова та образи в сторону АТО на її українських учасників вивели нацгвардійця з рівноваги і він поквитався зі своїми знайомими.

Військовослужбовця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Також слідчі ДБР готують клопотання до суду про обрання військовослужбовцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом замаху на умисне вбивство іншого постраждалого, який наразі перебуває у лікарні (ч.2  ст.115 Кримінального кодексу України).

Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії.

У разі доведення вини, військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, політика, нацгвардія, замах на вбивство, київ
В тему