21 Квітня 2019
Новини

10 років в’язниці загрожує строковику-втікачу з Волині (фото)

10 років в’язниці загрожує строковику-втікачу з Волині (фото)

Солдатові строкової служби Артему Григоренку,  який утік із військової частини на Волині, загрожує до 10 років в'язниці.

Наразі військовослужбовцю, повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йдеться про дезертирство зі зброєю, вчинене в умовах особливого періоду, повідомляють на сайті Державного бюро розслідувань.

Вирішують питання щодо обрання солдату запобіжного заходу.

У разі визнання військовослужбовця винним, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на термін до 10 років.

Солдат зник разом з автоматом  АКС-74 із двома спорядженими магазинами по 30 набоїв у кожному і багнет-ножем. При цьому на момент втечі військовослужбовець був чатовим внутрішньої варти вказаної військової частини.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Військова прокуратура Волинського гарнізону Західного регіону України.

20 квітня слідче теруправління ДБР, розташованого у м. Львові, спільно з військовим прокурором та представниками Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку, місцезнаходження солдата встановило. Строковик перебував у селі Радовичі Турійського району Волинської області, що приблизно за 40 кілометрів від Володимира-Волинського.

Військовослужбовця затримали. При ньому виявили зброю, з якою він покинув місце служби, а також боєприпаси та багнет-ніж.

Причини свого вчинку військовослужбовець поки пояснити не може.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь, Фото
В тему

Останні матеріали