19 Квітня 2019
Новини

Назвали модераторів дебатів між кандидатами у президенти

Назвали модераторів дебатів між кандидатами у президенти

Дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського 19 квітня на НСК «Олімпійський» модеруватимуть головна редакторка «Фактів» на ICTV, телеведуча Олена Фроляк і голова правління ГО «Громадське радіо», теле- і радіоведучий Андрій Куликов.

Олена Фроляк буде модератором дебатів на сцені Володимира Зеленського, повідомляє сайт «Фактів». Андрій Куликов буде модератором дебатів на сцені Петра Порошенка – повідомляє Детектор медіа.

За повідомленням «Фактів», кандидатуру Фроляк затвердили обидва кандидати, проте вона буде модератором на сцені Зеленського. «Для мене честь взяти участь у дебатах між кандидатами у президенти України, – прокоментувала Олена Фроляк. – Це подія національного масштабу, дуже важлива для країни. Мене запросили як телеведучу, для мене це робота. Тому, якби запрошення зробив Петро Порошенко, я би також погодилася».

Андрій Куликов пообіцяв розповісти про формат дебатів згодом.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія у коментарі «Детектору медіа» повідомив, що домовленості про те що дебати на стадіоні вестиме ведучий суспільного мовлення немає.

Нагадаємо, Андрій Куликов погодився бути модератором дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського (який не прийшов), які відбулися на НСК «Олімпійський» 14 квітня.

Читайте також:

На прохання Порошенка змінили час теледебатів

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, дебати, вибори 2019, петро порошенко, володимир зеленський, вибори
В тему