18 Квітня 2019
Новини

Мати трьох дітей з ДЦП з України стала фіналісткою міжнародного конкурсу краси

Мати трьох дітей з ДЦП з України стала фіналісткою міжнародного конкурсу краси

Мати 5-ти дітей, троє з інвалідністю ДЦП, Олена Степура із Херсону стала однією з фіналісток конкурсу краси «Mrs. International».

Про це йдеться на сайті конкурсу.

Взагалі зараз 20 фіналісток претендують на місце представниці від України на конкурсі, якйи щорічно проходить в США.

«Бажання мотивувати інших і випробувати себе-саме це і стало причиною, чому я наважилася прийняти участь у конкурсі» ,- прокоментувала Олена Степура.

Вона закінчила вищий навчальний заклад за спеціальністю організація залізничних перевезень.

Зараз вона любляча дружина і мати, у якої п'ятеро дітей. Двом донькам: найстаршій Олександрі 17 років та всиновленій, наймолодшій Аліні 3 роки. Три сини з інвалідністю ДЦП: Павлу, якому 13, двійнятам Сергію та Михасику, яким по 5 років, які повністю змінили її життя на «до» й «після». Після народження другої дитини, пройшовши через складнощі, зрозуміла, що здатна і повинна допомагати людям.

Зараз очолює благодійний фонд «Гаврош», який співпрацює з Американським фондом «Гаврош Новий Орлеан», робота якого направлена на допомогу діткам. Особливо діткам з інвалідністю, їх родинам і сиротам.

Найскладнішим рішенням було всиновлення дитини. Олена вважає, що людяність, повага до людей, які оточують, цілеспрямованість, і чесність мають бути у кожної людини, яка хоче досягти успіху. В кожній людині цінує вміння бути толерантними, розумними й вихованими. Невіддільною частиною життя — подорожі, з родиною на нашому «мама-бусі».

Обожнює прогулюватись на самоті й планувати нові проекти, мріяти.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, інвалідність, діти, конкурс краси
В тему