18 Квітня 2019
Новини

Кум Путіна повідомив, що підтримує Зеленського

Кум Путіна повідомив, що підтримує Зеленського

Опозиційний політик і кум російського президента Віктор Медведчук, який лобіює інтереси Кремля по Донбасу, має намір підтримати на виборах кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Про це передають Факти.

За словами Медведчука, президент Порошенко миру не прагне.

«Якщо Зеленський дійсно хоче миру й відновлення економічного потенціалу України, то наша партія (Опозиційна платформа – За життя) підтримає його дії», – сказав Медведчук в інтерв’ю Financial Times.

За словами Медведчука, позиція російського президента Путіна щодо цього питання наразі чітко не визначена.

«Володимир Володимирович Путін не сказав мені під час нашої останньої зустрічі, що він підтримує Зеленського або виступає проти Порошенка. Він тільки сказав, що ми будемо працювати з тим, кого оберуть. Це все залежить від того, кого оберуть і які у них погляди», – додав Медведчук. 

Нагадаємо, що чинний президент  закликав шоумена Зеленського перестати бігати з каналу на канал і здавати аналізи. Натомість обурені українці звинуватили кандидата Зеленського в боягузтві і незнанні законів України і функцій президента, нагадавши йому, що він зобов'язаний це знати хоча б з тієї причини, що має юридичну освіту. Коментатори поцікавилися, чи може взагалі Зеленський розповісти про свою стратегію у внутрішній і зовнішній політиці держави.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, підтримка, віктор медведчук
В тему