17 Квітня 2019
Новини

ДТП на Волині: постраждала водійка (фото)

ДТП на Волині: постраждала водійка (фото)

У вівторок, 16 квітня, на перехресті вулиць Ватутіна – 1 Травня у Камені-Каширському на Волині Citroën Xsara Picasso зіткнувся з автомобілем Ford Connect.

Внаслідок автопригоди травмувалася водійка одного транспортного засобу. За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження, – повідомляють у ГУ НП у Волинській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 12:00 години. За кермом автомобіля Citroën Xsara Picasso перебувала 32-річна жителька райцентру. Жінка не надала переваги в русі та зіткнулася з автомобілем Ford Connect, під керуванням 33-річного жителя райцентру Любешів.

Внаслідок автопригоди постраждала водійка транспортного засобу Citroën Xsara Picasso. Її госпіталізували у неврологічне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Читайте таке:

У Луцьку – аварія за участю трьох автомобілів, є потерпілі (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему

Останні матеріали