15 Квітня 2019
Новини

На Донбасі загинув 20-річний медик

На Донбасі загинув 20-річний медик

15 квітня помер 20-річний «госпітальєр» Микола Волков з позивним «Смурфік».

Про це повідомила засновник батальону «Госпітальєри» Яна Зінкевич на своїй Facebook-сторінці.

Відомо, що боєць 8-го батальону Аратта, медик-госпітальєр отримав смертельне поранення в голову від ворожої кулі снайпера.

Протягом трьох днів Микола перебував у комі, у ньго був пошкоджений мозок. Сьгодні серце бійця перестало битися.

«На жаль, наш хоробрий Смурфік щойно помер... Він відчайдушно боровся за життя останні дні. За нього переживали та молились тисячі людей. Дякую усім за вашу небайдужість та підтримку Смурфіка», - йдеться в повідомленні.

Цей відчайдушний хлопець з Маріуполя від самого початку війни був небайдужим до України.

«Микола Волков, друг Смурфік - молодий 20річний юнак з м.Маріуполь, який з молодого віку був небайдужим до нашої України та її долі. В червні 2018 він пройшов наш навчальний центр, та з 1 липня поїхав на свою першу ротацію у складі нашого батальйону. З осені 2018 року він був закріплений до 8 батальйону УДА «Аратта» та щоденно ніс тяжку ношу добровольця-парамедика. Він не мав медичної освіти, але за покликом душі став парамедиком та рятував життя. Це надзвичайно щирий та одночасно мужній хлопець, який був готовий понести найбільшу ціну Свободи - життя», - повідомила Яна Зінкевич.

Прощання з Миколою Волковим відбудеться в поминальному домі в Маріуполі в середу 17 квітня 2019 року о 13:00. Його поховають на Алеї Слави Старокримського кладовища.

Користувачі мережі прощаються з хоробрим українським воїном, який боровся за всіх нас.

Нагадаємо, 13 квітня помер воїн ООС Ігор Ігнатенко, який, намагаючись захистити своїх побратимів, отримав смертельні поранення через розрив міни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, оос, донбас, війна, смерть
В тему