15 Квітня 2019
Новини

Будинки, споруди, сухостій – що горіло на Волині у вихідні дні

Будинки, споруди, сухостій – що горіло на Волині у вихідні дні

На вихідних, 13-14 квітня, волинські рятувальники рятувальники и 22 пожежі, 10 з яких виникли в екосистемах.

Зокрема, 13 квітня о 00:37 до служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Озеро Ківерцівського району горить дерев’яний житловий будинок, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

За викликом на місце події прибули працівники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці та місцева пожежна команда села Журавичі, які ліквідували пожежу о 01:05. Під час гасіння пожежі отримала опіки верхніх кінцівок обох рук громадянка 1977 р.н. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Того ж дня вечірньої пори у місті Нововолинськ на території мікрорайону Шахтарський виникла пожежа між третім та четвертим поверхами в під’їзді п’ятиповерхового житлового будинку. Вже за 4 хвилини до місця події прибули працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які в апаратах на стисненому повітрі ліквідували загорання. Вогнем знищено дитячий візок, пошкоджено внутрішнє облицювання стін під’їзду. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

14 квітня в селі Скреготівка Ківерцівського району виникла пожежа в дерев’яній господарській споруді. Погасили полум’я працівники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці та місцева пожежна команда селища Цумань. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Крім того, рятувальники ліквідували 10 пожеж в екосистемах, які виникли на території Устилузької ОТГ Володимир-Волинського, Литовежської сільської ради Іваничівського, Люблінецької ОТГ Ковельського, Носачевичівській сільської ради Рожищенського та Селецької сільської ради Турійського районів. Усі загорання ліквідовані. Пожежі трапилися внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читайте також:

Масштабна пожежа: горіло 40 гектарів очерету

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, пожежа
В тему