15 Квітня 2019
Новини

На Волині вилучили дітей з неблагополучної сім’ї

На Волині вилучили дітей з неблагополучної сім’ї

У Горохівському районі Волинської області батьки не доглядали дітей належним чином, у результаті чого діти опинилися у медичному закладі.

Фахівець із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації та дільничним офіцером поліції Горохівського ВП ГУНП у Волинській області провели роботу на території Сенкевичівської селищної, Жабченської, Колодеженської сільських рад, – повідомляють у Горохівському РЦСССДМ.

З усіма батьками провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків. Дорослим наголосили на створенні сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.

У зв’язку з неналежним виконанням батьківських обов’язків за рішення виконавчого комітету в одній із рад було терміново вилучили із сім’ї двох малолітніх дітей і тимчасово помістили у медичний заклад.

З метою перевірки цільового використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини, фахівець із соціальної роботи здійснив вибіркове обстеження у 4 сім’ях. При цьому вияв факт неналежного використання допомоги в 1 сім’ї.

У Колодеженські ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів школи прочитали лекцію на теми: «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх», «Булінг. Види та відповідальність». У ході роботи школярі отримали друковану продукцію пізнавального та профілактичного змісту.

Читайте таке:

На Львівщині багатодітній матері, яка перешкоджала незаконній вирубці дерев, спалили стайню з тваринами

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, діти, батьки
В тему