12 Квітня 2019
Новини

Один на двох: у Зеленського та Коломойського спільний адвокат

Один на двох: у Зеленського та Коломойського спільний адвокат

Юрист Андрій Богдан працює юристом Володимира Зеленського, а також є особистим адвокатом Ігоря Коломойського.

Цю інформацію підтвердив сам олігарх журналістам програми «Схеми: корупція в деталях».

На питання журналістів, чому Андрій Богдан систематично навідувався в міста, де проживав в той час Коломойський, олігарх відповів: «Він, перш за все, мій особистий адвокат».

Більш того, журналісти безпосередньо запитали, чи працює Богдан одночасно і з Коломойським, і зі штабом Зеленського. Олігарх відповів, що його юрист працює з багатьма людьми, і співпраця з Зеленським нічим не відрізняється.

«Ви ж розумієте, що, починаючи з Авраама, всі люди якось між собою пов'язані», - повідомив Коломойський.

Тим часом, сам Андрій Богдан категорично відмовляється від коментарів на цю тему, аргументуючи це тим, що він не є ні публічною особою, ні держслужбовцям, тому його особисте життя ЗМІ не повинно цікавити.

Та дивно навіть не те, а дивує, чому адвокат протягом року 11 разів перетинав повітряний білоруський кордон. На це питання адвокат теж не відповів, однак повідомив, що від початку війни в Росію не їздить. Однак, на думку Схем, це викликає сумніви, адже у Білорусі він зв'язків не має, однак лише через цю країну українці можуть дістатися Росії.

Нагадаємо, адвокат Коломойського представляє штаб Зеленського. Адвокат Андрій Богдан представляє інтереси Володимира Зеленського на офіційних зустрічах і продовжує систематично відвідувати Коломойського в Ізраїлі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Таблоїд, володимир зеленський, ігор коломойський, юристи, інтереси
В тему