11 Квітня 2019
Новини

«С*ки ви»: Памела Андерсон через коханця посварилася з президентом

«С*ки ви»: Памела Андерсон через коханця посварилася з президентом

Американська акторка та модель Памела Андерсон не боїться вступати в полеміку з президентами.

Цього разу дісталося Дональду Трампу, інформує радіо Люкс.

Нещодавно стало відомо про затримання відомого журналіста Джуліана Ассанжа, який є засновником міжнародної некомерційної організації WikiLeaks, що публікує секретну інформацію про військові злочини і таємниці дипломатії великих держав.

Правлячий пласт США вже пред’явив звинувачення журналісту в «змові з метою комп’ютерного злому» і погрожує Джуліану гратами. Цей факт неабияк розлютив Памелу Андерсон, яка деякий час була коханкою журналіста.

Своє обурення акторка захотіла виразити у соцмережі Twitter. При цьому, зірка «Рятувальників Малібу» звернулася до представників Великобританії і Еквадору, які передали «викривача політичних змов» керівництву Сполучених Штатів. До речі, слів Памела явно не підбирала.

«Як ви могли, Еквадор? Як ви могли, Великобританія? Звичайно, ви ж американські с**ки. Вам потрібно відволіктися від вашої ідіотської нісенітниці з Brexit», – емоційно висловилася Андерсон.

В кінці своєї промови Памела назвала Дональда Трапма отруйним боягузом, адже Ассанж не раз публікував компрометуючі матеріали про уряд США і його неправомірні дії по відношенню до американських громадян.

Нагадаємо, що Памела і Джуліан познайомилися ще у 2017 році. Тоді акторка часто навідувала журналіста у його «еквадорському притулку».

Але вже через рік стало відомо про стосунки Андерсон з 33-річним французьким футболістом Аділем Рамі. Зараз у Пем і Ассанжа суто дружні відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голівудська актриса на лижах переламала ребра лікареві

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Політика, політика, памела андерсон, Курйози
В тему