11 Квітня 2019
Новини

У Луцьку навпроти «Променя» встановлюють гігантську Великодню писанку (фото)

У Луцьку навпроти «Променя» встановлюють гігантську Великодню писанку (фото)

У Луцьку навпроти РЦ «Промінь», що на проспекті Президента Грушевського,  встановлюють гігантську Великодню писанку – символ Великодня.

Наразі у чаші фонтану тривають монтажні роботи.

Гігантська писанка сяятиме корпоративними кольорами «Променя»  - червоним і білим  - весь період пасхальних свят. Вперше  її встановили минулого року перед святом Пасхи.

Вона складається з металевих елементів, які скріплюють разом.

Як розповіли робітники, лаштувати конструкцію планують упродовж дня-двох.

Засвітити великоднє яйце мають ближче до свят. І воно знову буде однією з улюблених святкових фотозон для лучан та гостей нашого міста.

Варто зауважити, що до Великодня, 21 квітня, у розважальному центрі відбудеться традиційна безкоштовна дитяча розважальна програма. Із 15 години на малюків чекатимуть безліч подарунків, творчі майстер-класи, великодні квести та тематичні розваги.

Нагадаємо, до Великодня у Луцьку проведуть тематичне декорування вулиці Лесі Українки і Театрального майдану для організацій арт-території «Весняна вулиця» та «Великодня писанка».

Комунальний заклад «Луцька художня школа» уклав 25 березня договір з приватним підприємцем Іриною Лигіною, зареєстрованою у селищі Пересічне Харківської області.

У договорі йдеться про придбання чотирьох писанок метало пластикових з підставками 1,4 метра заввишки. Загальна вартість товару становить 56,8 тисячі гривень.

Ці гігантські яйця встановлять на центральній площі місті.

Причепурять до Пасхи фасади закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг.

Також до свята відбудеться традиційний фестиваль «Великдень у Луцьку», творчий проект «Великодня майстерня», пасхальні мистецькі акції, проекти, фестивалі, ярмарки, майстер-класи, народознавчі та етнографічні години на Театральному майдані, вулиці Лесі Українки, у Палаці культури міста Луцька, будинках культури мікрорайонів міста, Арт-галереї «Луцьк», бібліотечних установах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Волинь, Фото
В тему